O reteta din Cambodia destul de ciudata este bazata pe gatirea tarantulelor
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Mistere Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
O reteta din Cambodia destul de ciudata este bazata pe gatirea tarantulelor
Daca aveti nevoie doar de albus și vreti ca galbenusul neconsumat sa ramana proaspat și neantarit, procedati în felul urmator: intepati oul la ambele capate cu ajutorul unui ac, suflati prîntr-o gaurica, pana cand tot albusul iese afara prin celalalt orificiu, galbenusul ramas în coaja se pastreaza la frigider zile intregi, proaspat, fara a se […] (...)
Pentru ca orezul sa ramana complet alb, trebuie adaugate cateva picaturi de lamaie în apa atunci cand se prepara (...)
Haggisul este un preparat traditional scotian care se obtine din organe de oaie tocate, amestecate cu condimente și fierte în stomac de oaie (...)
Feliile de sunca taiata se improspateaza daca se inmoaie în lapte (...)
Pentru pastrare nucile se culeg cand sunt bine coapte și incep sa cada din pom (...)
Puteti lua masa în localul prezervativ aflat în Thailainda, denumit “Varza și prezervativ” (...)