Uleiul în care se prajesc cartofii nu-si modifica culoarea și se va putea folosi de mai multe ori, daca în vasul unde se pastreaza se pune o coaja de ou
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Uleiul în care se prajesc cartofii nu-si modifica culoarea și se va putea folosi de mai multe ori, daca în vasul unde se pastreaza se pune o coaja de ou
Piperul și scortisoara au fost condimentele cele mai comercializate în Orientul Mijlociu, chiar de acum 4000 de ani (...)
Francezii consuma anual peste 500 milioane de melci (...)
Inghetata asa cum o stim azi a aparut abia în secolul XVII și se spune ca a fost inventata de Francesco Procopio (...)
Busuiocul era considerat planta sfanta în India și folosit doar pentru ceremonii religioase (...)
Ciupercile nu se pastreaza mai mult de 1 zi în frigider, fiind perisabile; se tin în punga de hartie; în congelator se pastreaza dupa ce au fost fierte (...)
Fructele coapte se pot pastra și în alcool (...)