Pentru indepartarea mirosului de peste de pe maini și vase, acestea se clatesc mai intai cu apa rece, iar mai apoi se spala cu apa calda și detergenti sau cu apa calda la care se adauga o lingura de otet (sare de lamaie)
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Apă, Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru indepartarea mirosului de peste de pe maini și vase, acestea se clatesc mai intai cu apa rece, iar mai apoi se spala cu apa calda și detergenti sau cu apa calda la care se adauga o lingura de otet (sare de lamaie)
In cazul în care legumele se pregatesc sub forma de soteuri, apa în care au fiert se poate folosi la alte mancaruri (supe, piureuri etc.) (...)
Chlamydoselachus anguineus, cunoscut sub numele de rechin gulerat, este un peste cartalaginos ce traieste în estul Oceanului Atlantic, sud-vestul Oceanului Indian și în vestul și estul Oceanului Pacific (...)
Sunetul are o viteza mai mare în metal decat în aer (...)
Legumele se fierb în apa clocotita, în vase smaltuite și acoperite, tinandu-se la fiert doar cat sa se inmoaie, pentru a nu-si pierde continutul în vitamine (...)
Un punct de inaccesibilitate marcheaza o zona foarte dificila datorita distantei fata de orice punct care poate oferi acces (...)
La inceputurile exploatarii aurului, acesta era extras din albia raurilor și paraielor prin metode simple cum ar fi strecurarea (...)