Mancarea de varza acra este mai buna daca se adauga un cartof ras
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Mancarea de varza acra este mai buna daca se adauga un cartof ras
In anul 1700 para a primit denumirea de “Fructul de unt” datorita texturii sale cremoase (...)
Albusul de ou are în componenta o proteina numita albumina ce contine niacina (vitamina B3), riboflavina (vitamina B2), clor, magneziu, potasiu, sodiu și sulf. De fapt, albusul contine circa 57% din proteinele dîntr-un ou (...)
Una dintre cele mai cunoscute preparate culinare romanesti sunt mititeii care au fost inventati la sfarsitul secolului al XIX-lea de Iordache Ionescu, proprietarul restaurantului supranumit “La o idee”, care se afla pe strada Covaci (...)
Sarea trebuie adaugata la sfarsit atunci cand gatiti linte, deoarece lintea fierbe mai greu în combinatie cu aceasta (...)
Piureul de cartofi dobandeste un gust excelent daca atunci cand e gata, adaugati în el 2-3 linguri de frisca (...)
Nucile bune pot fi deosebite de cele seci sau stricate prin introducerea lor într-un vas cu apa (...)