Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-20683


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


sunset

Sosul rezultat din tava în care s-a facut friptura se strecoara, se adauga putina apa, bulion (pasta de rosii), eventual putin vin, condimente, se mai lasa sa clocotesca putin, se poate pune și 1 lingura de zahar, pentru un aspect stralucitor

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • drawing

    Bucătărie-17371

    Fructele exotice atat de bogate în vitamine se inmoaie în cateva zile, pentru a evita acest lucru e bine sa le puneti într-un cos cu mere (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • milky way

    Bucătărie-25987

    Pestele prajit va fi foarte gustos daca inainte de a-l da prin faina și a-l praji il tinem 5-10 minute în lapte (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • house

    Bucătărie-27559

    Ouale de bibilica sunt mai hranitoare decat cele de gaina, iar din cauza cojii lor deosebit de tari ele se pot pastra bune de mancat aproape 1 an de zile (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură, Țări
  • piano

    Bucătărie-23610

    Cand puneti rahat sau stafide în prajituri, dati-le mai intai prin faina, se vor incorpora uniform în aluat (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • bed

    Bucătărie-27699

    Frunzele marunte de cimbru pot fi scoase mai usor de pe crengute cu o furculita și se folosesc în mancarurile cu carne și varza sau în supe aromatice și salate (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • candle flame

    Bucătărie-20778

    Pentru a nu se sterge vopseaua de pe oua se adauga doua lingurite de otet în vopsea (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi