Ciorba de fasole verde sau uscata va fi mai aromata daca i se adauga o lingurita de zahar
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Ciorba de fasole verde sau uscata va fi mai aromata daca i se adauga o lingurita de zahar
Carnea de vita se fragezeste cu o lingurita cu varf de condimente, una de mustar, 1 lingurita boia de ardei, dulce, 1 pahar de ulei (...)
Blatul de tort prea uscat se tine inainte de insiropare într-un servet umed (...)
Pentru indepartarea mirosului de peste de pe maini și vase, acestea se clatesc mai intai cu apa rece, iar mai apoi se spala cu apa calda și detergenti sau cu apa calda la care se adauga o lingura de otet (sare de lamaie) (...)
Gulia, rasa marunt, se amesteca cu sare, ulei, ceapa sau praz crud, se garniseste cu masline, cu ceapa prajita sau felii de ou rascopt (fiert tare) (...)
Este mai bine sa fierbeti cartofii la foc incet, deoarece daca focul este prea puternic, ei se vor sfarama la suprafata și vor ramane tari la mijloc (...)
Untul pentru prajituri, care urmeaza sa fie frecat spuma, trebuie mai intai taiat bucatele și pus într-un castron introdus pentru cateva minute în apa calda (...)