Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-20618


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


galaxy

Perele care se coc dupa ce sunt culese sunt mai gustoase decat cele care sunt lasate în copac pana la coacere

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • still life

    Bucătărie-31299

    Sangele și fierea de sarpe sunt considerate o delicatesa în Jakarta centrala, unde acestea se prepara în scopuri medicinale (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Sănătate, Șerpi
  • photo

    Bucătărie-20854

    Pentru a evita lipirea clatitelor de tigaie, se presara putin zahar tos peste uleiul incins (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • ancient

    Bucătărie-19049

    Va puteti bucura de gustul de Tequila fara betie sau mahmureala de a doua zi (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • man

    Bucătărie-24411

    Rosu de cosenila sau carminul cum mai este cunoscut, nu este altceva decat o mixtura obtinuta prin zdrobirea unei insecte originara din Mexic – cosenila (coccus cacti) (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Insecte, Natură
  • spring

    Bucătărie-17421

    Daca vreti ca salamul sa reziste mai multa vreme la frigider inveliti-l în totalitate într-o foita de aluminiu pentru menaj (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • barbed wire

    Bucătărie-15159

    Friptura de pasare (gaina, rata, curcan) facuta la cuptor devine foarte crocanta daca în timpul friptului se unge mereu cu bere (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Păsări

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi