Pentru a ramaneproaspat și aromat, patrunjelul verde nu trebuie tinut într-un borcan cu apa, ci intre doua farfurii adanci
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru a ramaneproaspat și aromat, patrunjelul verde nu trebuie tinut într-un borcan cu apa, ci intre doua farfurii adanci
Ceapa pentru iarna se pastreaza în doua feluri, daca e mai putina, e suficient sa o atarnati în camara, la aer uscat și caldura, sub forma de funie, într-un cui, daca e mai multa, folositi lazi de scanduri sau cutii de carton, pe fundul carora asterneti un strat de paie, apoi puneti ceapa, apoi iar […] (...)
Bicarbonatul de sodiu reduce aciditatea din preparatele culinare cu rosii (...)
Cartofii vechi dobandesc un gust deosebit cand ii faceti piure, daca ii fierbeti cu 1-2 foi de dafin sau telina (...)
Midiile au un continut moderat spre bogat de vitamina B12, Seleniu, Iod, proteine și Zinc și scazut în calorii și grasim (...)
Daca va place aroma de usturoi, dar nu puteti sa-l mancati din cauza ca aveti arsuri la stomac, procedati în felul urmator: ungeti cu usturoi vasul în care urmeaza sa puneti salata, apoi puneti în el legumele respective, vor avea aroma fara sa va doara stomacul (...)