Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-20349


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


love

Albusul de ou are în componenta o proteina numita albumina ce contine niacina (vitamina B3), riboflavina (vitamina B2), clor, magneziu, potasiu, sodiu și sulf. De fapt, albusul contine circa 57% din proteinele dîntr-un ou

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • solar system

    Bucătărie-31357

    Pastravii devin crocanti la prajit daca se cresteaza pielea din loc în loc și se presara pe ea un strat subtire de faina de grau (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • abstract

    Bucătărie-26100

    Cozonacii care s-au intarit devin iarasi proaspeti daca se invelesc într-o folie de aluminiu și se baga 20 de minute la cuptor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • abstract

    Bucătărie-20735

    Mancarea de varza acra este mai buna daca se adauga un cartof ras (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • swan

    Bucătărie-28732

    Toate ingredientele folosite la pregatirea cozonacilor trebuie sa fie aduse la temperatura camerei, iar drojdia trebuie sa fie neaparat proaspata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • walkers

    Bucătărie-21713

    Cand se prepara morcovi, mazare, sfecla sau porumb trebuie pus putin zahar în apa pentru a mentine aromele (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • spring

    Bucătărie-29021

    Legumele verzi, ce se pot consuma ca atare, au mai multe vitamine în frunzele mari, de la baza (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi