Albusul de ou are în componenta o proteina numita albumina ce contine niacina (vitamina B3), riboflavina (vitamina B2), clor, magneziu, potasiu, sodiu și sulf. De fapt, albusul contine circa 57% din proteinele dîntr-un ou
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Albusul de ou are în componenta o proteina numita albumina ce contine niacina (vitamina B3), riboflavina (vitamina B2), clor, magneziu, potasiu, sodiu și sulf. De fapt, albusul contine circa 57% din proteinele dîntr-un ou
Pastravii devin crocanti la prajit daca se cresteaza pielea din loc în loc și se presara pe ea un strat subtire de faina de grau (...)
Cozonacii care s-au intarit devin iarasi proaspeti daca se invelesc într-o folie de aluminiu și se baga 20 de minute la cuptor (...)
Mancarea de varza acra este mai buna daca se adauga un cartof ras (...)
Toate ingredientele folosite la pregatirea cozonacilor trebuie sa fie aduse la temperatura camerei, iar drojdia trebuie sa fie neaparat proaspata (...)
Cand se prepara morcovi, mazare, sfecla sau porumb trebuie pus putin zahar în apa pentru a mentine aromele (...)
Legumele verzi, ce se pot consuma ca atare, au mai multe vitamine în frunzele mari, de la baza (...)