Nuca folosita la cozonaci și prajituri isi mareste volumul și isi pierde gustul amarui daca este oparita inainte de a fi utilizata
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Nuca folosita la cozonaci și prajituri isi mareste volumul și isi pierde gustul amarui daca este oparita inainte de a fi utilizata
Salata de cruditati se serveste imediat ce a fost preparata (...)
Nucile pentru creme, glazuri sau umpluturi nu se piseaza în piulite, pentru ca devin uleioase, ele trebuie date prin masina de tocat nuci sau prin masina de tocat carne (...)
Alimentele nu se fragmenteaza în bucati prea mici, deaorece aceasta duce la pierderi importante de vitamine (...)
Ardeii copti nu se curata de coaja sub apa, pentru ca isi pierd din vitamine și din valoarea nutritiva (...)
Smochinele proaspete, servite ca aperitiv cu prosciutto, se mananca cu tot cu coaja, folosind furculita și cutitul (...)
Daca friptura este usor arsa, laptele ii va lua gustul de ars imediat (...)