Pentru a obtine o maioneza mai alba, se adauga un strop de zeama de lamaie
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru a obtine o maioneza mai alba, se adauga un strop de zeama de lamaie
Daca inveliti o jumatate de lamaie într-un tifon, veti stoarce sucul acesteia fara samburi (...)
Ca sa capete aspect frumos, merele coapte se ung inainte de a fi introduse în cuptor cu putin unt (ulei), ele devenind lucioase (...)
Borcanele în care se pune dulceata, gemul, pelteaua, compotul, se spala bine, se lasa la scurs, nu se sterg în interior, iar capacele sa se inchida ermetic (...)
Galbenusurile pentru dres se freaca mai intii cu sare și apa (...)
O lingurita de suc de lamaie adaugat în apa în care se spala orezul, il face mai alb și impiedica boabele sa se lipeasca intre ele la fiert (...)
Fierberea legumelor în aburi inmoaie celuloza acestora mai bine, iar pierderile în vitamina C sunt mai mici (...)