Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-20246


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


hourglass

In anul 1700 para a primit denumirea de “Fructul de unt” datorita texturii sale cremoase

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • sunset

    Bucătărie-24018

    Cozonacii se scot mai usor din forme, daca dupa ce sunt scosi din cuptor, se pune peste ei imediat un prosop inmuiat în apa rece și stors bine (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • background

    Bucătărie-18399

    Daca fierbi varza acra în vase de aluminiu sau de fonta nesmaltuita, preparatul se oxideaza, se innegreste sau, în cel mai bun caz, isi schimba culoarea (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fractal

    Bucătărie-16373

    Un kilogram de grasime pura contine 3.700 de calorii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • background

    Bucătărie-22459

    Un albus de ou este mai usor de batut la temperatura camerei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hooded man

    Bucătărie-31424

    Daca se fierb paste sau orez, trebuie unsa marginea vasului pe interior cu unt ca sa nu dea lichidul pe afara la fierbere (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • flame

    Bucătărie-28071

    Lamaile trebuiesc oparite inainte de intrebuintare, deoarece dau mai mult suc (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi