Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-20085


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


sky

Trufele sunt ciuperci foarte rare, deosebit de gustoase, numarandu-se printre cele mai scumpe delicatese. Sunt considerate alimente de lux, fiind folosite numai la prepararea celor mai rafinate mancaruri, în cele mai extravagante restaurante ale lumii

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • ship

    Bucătărie-18779

    Prin tehnicile culinare se urmareste profilaxia sau vindecarea diferitelor afectiuni, mai ales a bolilor care se datoreaza prepararii necorespunzatoare sau irationale a mancarii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Sănătate
  • background

    Bucătărie-21878

    Feliile de sunca taiata se improspateaza daca se inmoaie în lapte (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • human

    Bucătărie-21239

    Este bine sa evitati reincalzirile repetate ale mancarii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • woman

    Bucătărie-18802

    Larvele de molii sau gandacii fac parte din meniul australienilor, fiind o importanta sursa de proteine (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Insecte
  • ship

    Bucătărie-15444

    Rodiile se servesc de obicei taiate pe jumatate (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • woman

    Bucătărie-16046

    Carnea proaspata se pastreaza în frigider 2 zile, cea fiarta sau fripta, 3-4 zile, carnea macinata, carnatii proaspeti și pestele proaspat se pastreaza în frigider timp de 24 de ore iar sunca și salamul taiat, 5-6 zile (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi