Zarzavaturile folosite la prepararea supei, dupa ce s-a strecurat zeama, se pot folosi la prepararea unei salate beuf, adaugand cartofi fierti, castraveti murati, gogosari, carne de la pieptul de pui (gaina), sau carne de vita, maioneza
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Zarzavaturile folosite la prepararea supei, dupa ce s-a strecurat zeama, se pot folosi la prepararea unei salate beuf, adaugand cartofi fierti, castraveti murati, gogosari, carne de la pieptul de pui (gaina), sau carne de vita, maioneza
Stiuletii de porumb fraged fiert pot fi utilizati în salate (...)
Sandvisul cu creier pane a fost foarte popular în Statele Unite pana în momentul în care boala vacii nebune a devenit un motiv de ingrijorare (...)
Inca din preistorie carnea de cal se ragaseste în alimentatia oamenilor (...)
Cel mai mare cornet cu inghetata din lume a fost pregatit în Marea Britanie, la Gloucester, în 2012 (...)
Cozonacii, prajiturile care se fac cu drojdie, sau praf de copt, nu se lasa sa se raceasca în forme, ci se rastoarna pe masa (planseta), iar dupa ce s-au mai racit, se acopera cu un servet (...)
Jeleurile și dulceturile facute în casa sunt mai bine legate daca jumatate din cantitatea de zahar se incorporeaza la urma, aproape de sfarsitul fiertului (...)