Galustile de gris din supa devin mai pufoase și mai gustoase daca se pune în compozitie putin praf de copt
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Galustile de gris din supa devin mai pufoase și mai gustoase daca se pune în compozitie putin praf de copt
Sosul rezultat din tava în care s-a facut friptura se strecoara, se adauga putina apa, bulion (pasta de rosii), eventual putin vin, condimente, se mai lasa sa clocotesca putin, se poate pune și 1 lingura de zahar, pentru un aspect stralucitor (...)
Ouale proaspete se pastreaza în frigider pana la 30 de zile, iar cele fierte maxim 10 zile (...)
Orezul isi va pastra culoarea alba și boabele nu se vor lipi intre ele daca în apa de fiert se pune o lingura de suc de lamaie (...)
Pasta Vegemite este o specialitate australiana constand într-o pasta neagra, sarata și produsa din extract de drojdie de bere, mirodenii și legume pisate (...)
In Insulele Maldive exista un local, aflat la cinci metri adancime în Oceanul Indian, cu partea superioara construita doar din sticla (...)
Pentru a nu se lipi pestele de folia de aluminiu sau foaia pergament trebuie unsa cu ulei inainte de a impacheta pestele (...)