Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-19924


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


fantasy

Mierea de albine zaharisita, pentru a-si reveni complet, se tine pe baia de aburi, dupa care se toarna într-un alt borcan și se acopera cu capac sau celofan

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • water

    Bucătărie-26389

    Daca preparati o salata de legume, nu trebuie sa puneti uleiul în emulsie decat dupa ce ati amestecat bine otetul, sarea și piperul, sarea nu se dizolva în ulei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • planets

    Bucătărie-16566

    Vinetele nu vor avea un gust amarui daca inainte de preparare le vei taia în bucati mici și le vei sara (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • ufo

    Bucătărie-17332

    Mazarea, fasolea verde, alte legume proaspete, se pastreaza în frigider 4-7 zile (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • book

    Bucătărie-21138

    Atunci cand se soteaza legume, sararea se va face la sfarsit, pentru a se evita pierderea sucului acestora, umezirea și pentru a se putea rumeni mai repede (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-15575

    Ouale proaspete se aleg în urmatorul fel: oul proaspat e mai transparent la mijloc decat la capete, daca punem un ou într-un vas cu apa și el cade la fund, e proaspat, daca pluteste e vechi (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie, Natură
  • ship

    Bucătărie-18054

    Sarea trebuie adaugata la sfarsit atunci cand gatiti linte, deoarece lintea fierbe mai greu în combinatie cu aceasta (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi