Bananele combat retentia apei în organism, deoarece au un continut ridicat de potasiu, un mineral care activeaza sistemul limfatic și te ajuta sa elimini excesul de apa
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Natură Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Bananele combat retentia apei în organism, deoarece au un continut ridicat de potasiu, un mineral care activeaza sistemul limfatic și te ajuta sa elimini excesul de apa
Carnea de vita se fragezeste cu o lingurita cu varf de condimente, una de mustar, 1 lingurita boia de ardei, dulce, 1 pahar de ulei (...)
Ouale bune de consumat pot fi verificate prin scufundarea lor în apa (...)
Oul, apreciat pentru gust, valoare energetica și lecitina, este contraindicat unora deoarece galbenusul se afla în topul alimentelor care contin colesterol (...)
Fasolea uscata trebuie pusa intodeauna la inmuiat de seara în apa rece, a doua zi, inainte de a fi pusa la fiert, apa se arunca și se pune alta curata (...)
Carnea devine mai moale, mai gustoasa daca în apa în care fierbe se adauga putin otet (...)
Cand faceti ceapa prajita, inainte de a pune rotocoalele în ulei incins, tavaliti-le prin faina, devin extrem de fragede și gustoase și nu se ard (...)