Pentru a neutraliza gustul de arsura a laptelui care se prinde la fiert trebuie presarat peste el un deget de sare
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru a neutraliza gustul de arsura a laptelui care se prinde la fiert trebuie presarat peste el un deget de sare
Painea uscata se improspateaza daca se inveleste cu o panza umeda, apoi se pune în cuptorul cald la foc mic, timp de 10- 15 minute (...)
Spanacul, salata, prazul, loboda, stevia se pun la fiert în apa putina în care s-a adaugato jumatate de lingurita de sare, sarea le conserva culoarea (...)
Varza este mai bine sa fie gatita cu untura, caliti-o putin în unsoarea incinsa, puneti putina apa, lasati-o sa se inmoaie pe foc mic, e mult mai gustoasa decat atunci cand este gatita cu ulei (...)
Mierea de albine este mult mai buna decat zaharul (...)
Un albus de ou este mai usor de batut la temperatura camerei (...)
Un mango servit intreg se taie pe lungime în jumatate, apoi în sferturi (...)