Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-19832


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


book

Pentru a neutraliza gustul de arsura a laptelui care se prinde la fiert trebuie presarat peste el un deget de sare

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • fantasy

    Bucătărie-25727

    Painea uscata se improspateaza daca se inveleste cu o panza umeda, apoi se pune în cuptorul cald la foc mic, timp de 10- 15 minute (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • heart

    Bucătărie-27598

    Spanacul, salata, prazul, loboda, stevia se pun la fiert în apa putina în care s-a adaugato jumatate de lingurita de sare, sarea le conserva culoarea (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • forest

    Bucătărie-29298

    Varza este mai bine sa fie gatita cu untura, caliti-o putin în unsoarea incinsa, puneti putina apa, lasati-o sa se inmoaie pe foc mic, e mult mai gustoasa decat atunci cand este gatita cu ulei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • reading

    Bucătărie-29991

    Mierea de albine este mult mai buna decat zaharul (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Sănătate
  • background

    Bucătărie-22459

    Un albus de ou este mai usor de batut la temperatura camerei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • galaxy

    Bucătărie-25694

    Un mango servit intreg se taie pe lungime în jumatate, apoi în sferturi (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi