Salami este denumirea data unui carnat preparat în general dîntr-un amestec de carne de porc și de vita, puternic condimentat
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Salami este denumirea data unui carnat preparat în general dîntr-un amestec de carne de porc și de vita, puternic condimentat
Supele-crerne pregaraite cu unt sunt mult superioare celor preparate cu margarina (...)
Albusurile se bat spuma mai bine daca au fost tinute la rece, daca se adauga putina sare, sau cateva picaturi de zeama de lamaie (...)
Legumele uscate ca lintea, fasolea boabe, mazarea, se fierb în apa nesarata, sarea adaugandu-se la sfarsit, dupa gust (...)
Carnea pregatita la cuptor devine mai gustoasa daca este impanata cu bucati de sunca afumata sau cu bucati de slanina (...)
Ceapa folosita pentru salate isi pierde iuteala daca inainte de a prepara salata, se taie sub forma de pestisori și se freaca cu putina sare (...)
Daca se lasa cate o gogoasa în ulei în timp ce se pun altele la fript, grasimea ramane limpede (...)