Daca folositi ceapa calita în tocatura de chiftelute, cand ceapa are culoare aurie, picurati o lingura de apa calda și lasati-o sa fiarba pana cand se evapora
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Apă, Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Daca folositi ceapa calita în tocatura de chiftelute, cand ceapa are culoare aurie, picurati o lingura de apa calda și lasati-o sa fiarba pana cand se evapora
In Insulele Maldive exista un local, aflat la cinci metri adancime în Oceanul Indian, cu partea superioara construita doar din sticla (...)
Fluviul Parana este al 17-lea cel mai lung din lume, cu cei 3.999 de kilometri ai sai (...)
Henri Coanda a demonstrat functionalitatea unei instalatii de desalinizare, care folosea energia solara, captata cu ajutorul unor panouri (...)
In prezent, mai traiesc în captivitate doar 83 de exemplare ale Crocodilului filipinez (Crocodylus mindorensis) (...)
Calotele polare de pe Marte sunt compuse din gheata carbonica și apa inghetata, în amestec cu praf (...)
Pentru ca orezul sa ramana complet alb, trebuie adaugate cateva picaturi de lamaie în apa atunci cand se prepara (...)