Preparatul Kasessuppe, în original, este o reteta traditionala germana, desi exista și varianta veche romaneasca, supa de porumb și branza
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Apă, Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Preparatul Kasessuppe, în original, este o reteta traditionala germana, desi exista și varianta veche romaneasca, supa de porumb și branza
Cand au ruginit cutitele cu lama de otel, se introduc cu lama în ulei, se freaca cu otet cald, se clatesc bine cu apa, se sterg cu o carpa moale. Nu se introduc niciodata în apa clocotita, pentru ca isi pierd proprietatea de a taia (...)
Atunci cand bateti albusul de ou, puneti în el o lingura de apa rece, din aceeasi cantitate de oua, va iesi o masa mai mare de albus (...)
Volumul Oceanului Pacific este acelasi cu volumul Lunii (...)
Insulele Cook sunt formate din cincisprezece insule mari care sunt raspandite pe o suprafata de 2,2 milioane de km² în ocean (...)
Este bine sa puneti o lingurita de unt și sare în apa în care fierbeti pastele fainoase, nu se va mai forma spuma, iar pastele nu se vor lipi de vas (...)
Daca tai o ceapa, continutul de pe fiecare parte a membranei se amesteca și se produce o reactie chimica (...)