Un avocado servit în coaja se mananca cu lingura, iar daca este pe o farfurie, taiat felii, se mananca cu furculita
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Un avocado servit în coaja se mananca cu lingura, iar daca este pe o farfurie, taiat felii, se mananca cu furculita
Spanacul, salata, prazul, loboda, stevia se pun la fiert în apa putina în care s-a adaugato jumatate de lingurita de sare, sarea le conserva culoarea (...)
Aztecii au numit aceasta bautura “Xocolatl”, conchistadorii spanioli gasind aceasta denumire aproape imposibil de pronuntat, au transformat-o în “Chocolat”, ca, mai apoi englezii sa o schimbe la randul lor în “Chocolate” (...)
Sofranul se cultiva în zona Marii Mediterane și în special în Spania, se pune în orez și în cozonac pentru a le da o culoare galbena-aurie (...)
Inainte de a toca patrunjelul patrunjelul trebuie inmuiat scurt în apa fierbinte dupa care se toaca și astfel gustul i se accentueaza (...)
Mascarpone nu este o branza, ci un produs secundar obtinut la prepararea parmezanului (...)
Grisul se pastreaza în loc uscat, se aeriseste periodic, se cerne daca are cocoloase (...)