Frunzele de coriandru trebuie folosite doar proaspete pentru ca isi pierd aroma atunci cand sunt uscate
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Frunzele de coriandru trebuie folosite doar proaspete pentru ca isi pierd aroma atunci cand sunt uscate
Cartofi noi se curata foarte usor daca-i tinem inainte în apa rece, amestecata cu o mana de sare gronjoasa, dupa cca 1/2 ora, ii frecam cu un servetel aspru (...)
Ceapa se pastreaza la un loc uscat, impletita în funii, sau vrac pe un loc plat, în asa fel incat sa nu fie suprapusa în straturi (...)
Cozonacii copti se scot mai usor din forme daca, dupa ce sunt scoase de la cuptor, le puneti cateva clipe pe un stegar inmuiat în apa rece (...)
In cazul castravetiilor acrii, acestia vor avea un gust mai picant daca în borcan se presara printre ei cateva cuisoare (...)
Daca fierbi varza acra în vase de aluminiu sau de fonta nesmaltuita, preparatul se oxideaza, se innegreste sau, în cel mai bun caz, isi schimba culoarea (...)