Coriandrul provine din India și Sri Lanka , se foloseste la fripturi și vanat
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Coriandrul provine din India și Sri Lanka , se foloseste la fripturi și vanat
Tinute în apa mai mult de o ora, mai ales daca au fost tocate, legumele pierd pana la 80% din sarurile minerale (...)
Otetul de orez este mult mai deschis la culoare decat alte tipuri de otet, plus ca gustul sau este și el mai bland (...)
Atunci cand se pregateste orice carne nu se pune niciodata sare la inceput, pentru ca se intareste carnea (...)
Fructele sau ouale inghetate isi recapata valoarea alimentara daca se pun într-un vas cu apa rece, cu putina sare, se tin pana se dezgheata complet (...)
Mancarea afumata se goleste repede continutul într-un vas curat fara sa folosesti ustensile (...)
Untul ranced devine comestibil daca il punem într-o oala și turnam peste el lapte dulce, il frecam catva timp cu o lingura de lemn, apoi stoarcem laptele și clatim în doua ape untul, devine ca proaspat (...)