Fasolea verde, spanacul sau varza dulce, reincalzite a doua zi, mai poseda doar 33% din procentul nutriti initial
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Fasolea verde, spanacul sau varza dulce, reincalzite a doua zi, mai poseda doar 33% din procentul nutriti initial
Inainte de prepararea alimentelor, trebuie sa ne asiguram ca folosim alimente curate și nealterate (...)
Pentru a conserva lamaile timp de mai multe saptamani, puneti-le într-un vas de pamant umplut cu apa rece, pe care o veti schimba zilnic (...)
Pestele se dezgheata cel mai bine în lapte (...)
Daca vreti ca salamul sa reziste mai multa vreme la frigider inveliti-l în totalitate într-o foita de aluminiu pentru menaj (...)
Bulionul ramas în cutie se pastreaza mai bine daca este transferat într-un pahar, acoperind bulionul cu un strat subtire de ulei (...)
Bicarbonatul de sodiu sau de amoniu se stinge intotdeauna cu putina zeama de lamaie sau otet, astfel dispare mirosul neplacut (...)