Pecorino este o denumire generica data branzeturilor preparate exclusiv din lapte de oaie
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pecorino este o denumire generica data branzeturilor preparate exclusiv din lapte de oaie
Carnea maruntita, cu grasime, coastele, cea de calitate inferioara, se foloseste la prepararea tocanitelor, a mancarilor cu legume (...)
Nu trebuie sa prajiti sau sa caliti niciodata conopida în ulei incins, ea se intareste (...)
Fasolea nu capata tenta intunecata daca este fiarta într-un vas fara capac (...)
Pentru pastrare nucile se culeg cand sunt bine coapte și incep sa cada din pom (...)
Puteti pastra cartofii în conditii optime daca în locul de depozitare se presara praf de var (...)
Piersicile, prunele și nectarinele se taie în jumatate sau în sferturi și li se scoate samburele cu cutitul (...)