Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-18917


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


fantasy

Daca vreti ca gaina pe care o puneti în supa sa fiarba mai repede, frecati-o bine pe piele cu zahar, se inmoaie imediat

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • background

    Bucătărie-26538

    Lintea absoarbe foarte bine aromele mirodeniilor și al verdeturilor cu care este combinata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • girls

    Bucătărie-26872

    Daca friptura este usor arsa, laptele ii va lua gustul de ars imediat (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • background

    Bucătărie-18833

    Dulceata de fructe rosii, de fragi, de mure, de capsuni sau de zmeura, e mult mai gustoasa daca dupa ce o fierbeti, mai puneti în ea cateva fructe proaspete (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • art

    Bucătărie-22875

    Aluatul de clatite se leaga mai bine daca e preparat cu o ora inainte de a fi intrebuintat, clatitele ies pufoase, dar și crocante, daca în loc sa puneti lapte sau sifon, adaugati un varf de bicarbonat și un capacel de coniac (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • photoshop

    Bucătărie-20062

    Legumele proaspete isi pastreaza mai bine culoarea și aroma daca sunt puse la fiert cand apa da în clocote mari (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • heart

    Bucătărie-30498

    Inainte de a baga carnea de pasare la fript, ungeti-o cu un strat subtire de zahar praf, astfel friptura se va rumeni frumos și va deveni crocanta, gustul de zahar dispare la fript (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Păsări

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi