Dulceata de fructe rosii, de fragi, de mure, de capsuni sau de zmeura, e mult mai gustoasa daca dupa ce o fierbeti, mai puneti în ea cateva fructe proaspete
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Dulceata de fructe rosii, de fragi, de mure, de capsuni sau de zmeura, e mult mai gustoasa daca dupa ce o fierbeti, mai puneti în ea cateva fructe proaspete
Branza intarita se inmoaie daca se inveleste într-un servetel imbibat în vin alb și se pastreza astfel la rece, timp de o ora (...)
Tailandezii sunt renumiti pentru cultura și delicatesele lor, dar, de asemenea, acestia considera un deliciu ceea ce majoritatea oamenilor ar zdrobi….Gandacul….prajit, cea mai urata nevertebrata a devenit o gustare savuroasa. (...)
Conservele de carne bagate în cutii de metal se scot intregi, daca inainte de a le deschide sunt puse sub un jet de apa fierbinte (...)
Drojdia proaspata se pastreaza bine daca o presam într-un vas și o acoperim cu un strat subtire de ulei (...)
Maioneza taiata se repara punand într-un castron o lingura de apa fierbinte (...)