Salvia trebuie folosita în cantitati mici deoarece are un gust foarte puternic și o rumenim în ulei pentru a o face sa-si elibereze intreaga aroma
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Salvia trebuie folosita în cantitati mici deoarece are un gust foarte puternic și o rumenim în ulei pentru a o face sa-si elibereze intreaga aroma
Mahmureala de dupa un chef se rezolva consumand un ceai concentrat de menta (...)
Porumbul proaspat pentru a-si pastra culoarea și a nu se intarii trebuie fiert în apa cu putin zahar și unt iar la finalul fierberii se adauga o lingurita de zeama de lamaie (...)
Mirosul de varza sau conopida nu se va mai raspindi în intreaga casa daca în vasul în care fierbe se pune o bucata de paine, într-un saculet de tifon (...)
Salvia trebuie folosita în cantitati mici deoarece are un gust foarte puternic și o rumenim în ulei pentru a o face sa-si elibereze intreaga aroma (...)
Hakarl este un aliment gasit în general în Islanda care este obtinut prin eviscerarea unui rechin pelerin și fermentarea carnii (...)
Maioneza va reusi fara nici un cusur daca toate ingredientele vor avea aceeasi temperatura (...)