Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-18475


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


fantasy

Amareala castravetilor poate fi inlaturata daca dupa ce sunt taiati felii, se introduc 10 minute în lapte putin sarat

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • heart

    Bucătărie-30498

    Inainte de a baga carnea de pasare la fript, ungeti-o cu un strat subtire de zahar praf, astfel friptura se va rumeni frumos și va deveni crocanta, gustul de zahar dispare la fript (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Păsări
  • fantasy

    Bucătărie-15575

    Ouale proaspete se aleg în urmatorul fel: oul proaspat e mai transparent la mijloc decat la capete, daca punem un ou într-un vas cu apa și el cade la fund, e proaspat, daca pluteste e vechi (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie, Natură
  • pair

    Bucătărie-27999

    Cand bateti carnea pentru snitele sau fripturi, fundul de lemn sa nu fie uscat, pentru ca absoarbe tot sucul, umeziti-l putin, inainte de a-l intrebuinta (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • wormhole

    Bucătărie-28025

    Vreti sa va garnisiti cozonacii cu migdale sau nuci Ca sa nu se desprinda, ungeti usor suprafata cozonacului copt cu putina apa, garnitura nu va mai aluneca (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hand

    Bucătărie-27217

    Exista mai multe feluri de ulei: ulei de floarea soarelui, ulei de porumb, ulei de soia, ulei de dovleac, ulei de canepa, ulei de masline, ulei de nuci, ulei de migdale, ulei de avogado, ulei de alune, ulei de arahide sau ulei de susan (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Flori
  • wild fig

    Bucătărie-19165

    Pecorino este o denumire generica data branzeturilor preparate exclusiv din lapte de oaie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi