Decongelarea carni nu se face decat la temperatura camerei sau în cuptorul cu microunde
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Decongelarea carni nu se face decat la temperatura camerei sau în cuptorul cu microunde
Daca ciorba este prea sarata trebuie pus în ciorba un cubulet de zahar pana cand incepe sa se topeasca,cand trebuie scos, procedura se repeta de cateva ori, inlocuind cubuletul de zahar pana scade salinitatea ciorbei (...)
O delicatesa, în Japonia, este carnea de cal cruda, denumita “basashi” (...)
Ochii de ton reprezinta un fel de mancare foarte ieftin pentru care doritorii japonezi platesc un dolar pentru o caserola (...)
Cascavalul windsor din Anglia are un spect rosu marmorat ce se asigura prin introducerea în reteta a vinului rosu (...)
Laptele acru se poate prepara și în casa, adaugand în lapte nefiert putin suc de lamaie (...)
Legumele verzi, ce se pot consuma ca atare, au mai multe vitamine în frunzele mari, de la baza (...)