Trebuie sa zdrobiti usturoiul inainte de a-l gati sau manca, pentru a-i pastra proprietatile anticoagulante, utile în prevenirea bolilor cardiovasculare și a emboliilor (astuparea arterelor cu un cheag de sange)
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Sănătate Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Trebuie sa zdrobiti usturoiul inainte de a-l gati sau manca, pentru a-i pastra proprietatile anticoagulante, utile în prevenirea bolilor cardiovasculare și a emboliilor (astuparea arterelor cu un cheag de sange)
Pentru a pastra nivelul constant al zaharului din sange pe timpul verii, bolnavii de diabet trebuie sa consume frecvent afine proaspete, deoarece afinele contin mirtyllina, substanta supranumita “insulina vegetala” (...)
Aurul se foloseste în medicina pe post de antioxidant (...)
Bicarbonatul de sodiu inlatura mirosurile neplacute de pe mainile tale (...)
Usturoiul irita mucoasa tractului digestiv; consumat în exces, inhiba centrul respirator și provoaca uneori diaree și voma (...)
Fobiile sunt tratabile cu ajutorul psihoterapiei,potrivit National Institute of Mental Health, 75% dintre persoanele cu fobii scapa de aceasta problema cu ajutorul terapiei cognitiv comportamentale și medicatiei (...)