Carnea maruntita, cu grasime, coastele, cea de calitate inferioara, se foloseste la prepararea tocanitelor, a mancarilor cu legume
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Carnea maruntita, cu grasime, coastele, cea de calitate inferioara, se foloseste la prepararea tocanitelor, a mancarilor cu legume
Pentru ca sa nu sara uleiul, untura sau untul din tigaie la prajit, se adauga putina sare (...)
Pentru a fi digerat mai usor, inainte de a fi consumat, usturoiul trebuie lasat doua ore în apa rece (...)
In nord-estul Thailandei, greierii cu oua sunt considerati o gustare extreme de delicioada (...)
Cartofi pusi la fiert nu mai dau afara din oala daca în apa se adauga o lingura de lapte (...)
Rodiile se servesc de obicei taiate pe jumatate (...)
Untul batut spuma se obtine repede daca se taie untul proaspat în bucatele mici într-un vas care se introduce în alt vas cu apa calda (...)