Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-18080


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


fantasy

Larvele de albina, denumite hachinoko în China și Japonia, au devenit foarte populare în urma cu cativa ani, atunci cand satenii, în lipsa de peste sau orice fel de carne, au fost nevoieti sa gaseasca o alta sursa de proteine

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • dog

    Bucătărie-24418

    Sarmalele ies mai pufoase daca în apa adaugata la fiert se pun doua linguri de smantana (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • smoke

    Bucătărie-29541

    Anghinarea foarte populara în bucataria italiana se gaseste într-o multitudine de varietati și forme: incepand cu plantele tinere, subtiri, care se gatesc și se consuma integral, și pana la anghinarea uriasa, globulara, pretuita pentru miezul sau carnos ce poate fi preparat în nenumarate feluri (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • spring

    Bucătărie-27571

    Pe langa aromele clasice, mai exista inghetata cu ardei iute, usturoi, bere, avocado, branza cu mucegai sau bacon (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • water

    Bucătărie-15659

    Pentru a fi mai gustoasa carnea tocata se adauga în ea ceapa proaspata taiata marunt, ceapa calita și cartof crud ras (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • dog

    Bucătărie-25143

    Pentru a nu se arde partea de sus a checului trebuie acoperit cu o foaie de hartie umeda (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • pair

    Bucătărie-31624

    Mentinerea legumelor în stare proaspata o vreme indelungata se face daca inainte de a fi introduse la frigider sunt asazate pe rafturile frigiderului cateva prosoape de hartie pentru ca acestea sa absoarba umiditatea (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi