Sarea trebuie adaugata la sfarsit atunci cand gatiti linte, deoarece lintea fierbe mai greu în combinatie cu aceasta
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Sarea trebuie adaugata la sfarsit atunci cand gatiti linte, deoarece lintea fierbe mai greu în combinatie cu aceasta
Dulceata de fructe rosii, de fragi, de mure, de capsuni sau de zmeura, e mult mai gustoasa daca dupa ce o fierbeti, mai puneti în ea cateva fructe proaspete (...)
Mozzarella este o branza proaspata, apreciata mai mult pentru textura decat pentru aroma sa, aproape inexistenta (...)
Ouale și sunca sunt componentele principale ale micului dejun pentru o treime dintre adulti, în weekend (...)
Busuiocul era considerat planta sfanta în India și folosit doar pentru ceremonii religioase (...)
Friptura se poate inveli în frunze oparite de varza, iar în felul acesta ea nu se va mai usca în cuptor, si, în plus, va capata gustul verzei (...)
Otetul și sarea ajuta ca ouale sa ramana intregi atunci cand se fierb (...)