Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-17954


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


photo

Dolcelatte este un tip de branza, al carei nume se traduce prin “lapte dulce” și vine din Lombardia

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • painting

    Bucătărie-27398

    Dulceata nu se zahariseste daca în timpul fierberii se spumeaza, se sterg marginile vasului cu o carpa muiata în apa rece (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • hands

    Bucătărie-29668

    Pentru ca mainile sa redevina din nou albe dupa muncile gospodaresti acestea se maseaza cu o pasta preparata dîntr-un cartof fiert amestecat cu o lingurita de glicerina și cu zeama de la o jumatate de lamaie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • water

    Bucătărie-17109

    Un ou proaspat se va cufunda în apa, unul vechi va pluti (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • lobster nebula

    Bucătărie-22216

    Ouale furnicilor verzi pot fi colectate într-o singura luna din an (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Insecte
  • checkmate

    Bucătărie-29806

    Pentru a gati o friptura de pui la cuptor suculenta, crocanta trebuie sa se aseze în cuptor, la sfarsitul prepararii, un vas cu apa fierbinte (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-16305

    Daca ati curatat cartofii și pana sa-i fierbeti s-au inegrit, pentru a-i albi puneti cateva picaturi de otet în apa în care fierb, cartofi devin albi, iar gustul otetului nu se simnte (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi