Hakarl este carne de rechin care a trecut prîntr-un anumit proces de fermentare și care este lasata la uscat timp de cinci luni
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Oceane Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Hakarl este carne de rechin care a trecut prîntr-un anumit proces de fermentare și care este lasata la uscat timp de cinci luni
Nu se spala niciodata varza acra inainte de a o gati, isi pierde toate substantele nutritive, adevarate medicamente (...)
Coaja oualor nu mai crapa la fiert daca în apa din vas puneti o lingura de otet, iar inainte de a baga ouale, le intepati la varf cu un ac (...)
Albusul oualor de rata nu se foloseste la prajituri, fiind prea gras nu se bate spuma (...)
Daca nu consumati intreaga conserva, puneti restul într-un vas de sticla acoperit, lasat în metal, continutul se cocleste și devine otravitor (...)
Puteti pastra legumele numai în cutii de lemn sau carton, în plastic nu pot sa respire si-si pierd aroma (...)