Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-17917


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: , Clasificare: Tematică:


clock

Hakarl este carne de rechin care a trecut prîntr-un anumit proces de fermentare și care este lasata la uscat timp de cinci luni

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • swirls

    Bucătărie-26821

    Nu se spala niciodata varza acra inainte de a o gati, isi pierde toate substantele nutritive, adevarate medicamente (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Chimie, Sănătate
  • ruin

    Bucătărie-21968

    Coaja oualor nu mai crapa la fiert daca în apa din vas puneti o lingura de otet, iar inainte de a baga ouale, le intepati la varf cu un ac (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • fiction

    Bucătărie-28505

    Albusul oualor de rata nu se foloseste la prajituri, fiind prea gras nu se bate spuma (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • abstract

    Bucătărie-26227

    Ciresele se mananca cu mana (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • chinese

    Bucătărie-19909

    Daca nu consumati intreaga conserva, puneti restul într-un vas de sticla acoperit, lasat în metal, continutul se cocleste și devine otravitor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Chimie
  • wormhole

    Bucătărie-20340

    Puteti pastra legumele numai în cutii de lemn sau carton, în plastic nu pot sa respire si-si pierd aroma (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi