Zaharul, faina, orezul, au proprietatea de a “imprumuta” mirosurile altor produse
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Zaharul, faina, orezul, au proprietatea de a “imprumuta” mirosurile altor produse
Albusurile se bat spuma mai bine daca au fost tinute la rece, daca se adauga putina sare, sau cateva picaturi de zeama de lamaie (...)
Martipanul nu este doar un produs decorativ, ci și un energizant natural al organismului, util persoanelor care depun efort fizic sau psihic prelungit (...)
Legumele uscate ca lintea, fasolea boabe, mazarea, se fierb în apa nesarata, sarea adaugandu-se la sfarsit, dupa gust (...)
Un proverb evreiesc spune ca “necazurile sunt mai usor de suportat mancand supa”, iar un altul, spaniol de data aceasta, spune: “Dintre iubire și supa, supa este cea mai buna” (...)
Compotul se pastreaza în frigider timp de 3 zile (...)