Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-17904


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


human

Snitelele devin extrem de gustoase și crocante, daca în loc sa folositi pesmet, le tavaliti prin fulgi de porumb

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • japanese cherry trees

    Bucătărie-16830

    Gemurile și dulceturile nu se mai inchid la culoare daca în timpul fierberii adaugati pastile cu vitamina C aproximativ 500 mg/ 0,5 litrii de compozitie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • black

    Bucătărie-30310

    Inca din preistorie carnea de cal se ragaseste în alimentatia oamenilor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură, Țări
  • old man

    Bucătărie-29962

    Berea poate fi utilizata și la prepararea legumelor inabusite, deoarece le ofera legumelor un gust deosebit, în special cartofilor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • stationery

    Bucătărie-16362

    Fructele curatate de coaja și taiate bucati isi schimba foarte repede culoarea, puneti-le într-un vas cu apa cu 2-3 linguri de suc de lamaie, asa vor ramane proaspete la culoare, pana ce la veti pune în salate, compoturi sau prajituri (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-16305

    Daca ati curatat cartofii și pana sa-i fierbeti s-au inegrit, pentru a-i albi puneti cateva picaturi de otet în apa în care fierb, cartofi devin albi, iar gustul otetului nu se simnte (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • horse shoe

    Bucătărie-25755

    Nucile pentru creme, glazuri sau umpluturi, nu e bine sa se piseze în piulita pentru ca devin uleioase (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi