Snitelele devin extrem de gustoase și crocante, daca în loc sa folositi pesmet, le tavaliti prin fulgi de porumb
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Snitelele devin extrem de gustoase și crocante, daca în loc sa folositi pesmet, le tavaliti prin fulgi de porumb
Gemurile și dulceturile nu se mai inchid la culoare daca în timpul fierberii adaugati pastile cu vitamina C aproximativ 500 mg/ 0,5 litrii de compozitie (...)
Inca din preistorie carnea de cal se ragaseste în alimentatia oamenilor (...)
Berea poate fi utilizata și la prepararea legumelor inabusite, deoarece le ofera legumelor un gust deosebit, în special cartofilor (...)
Fructele curatate de coaja și taiate bucati isi schimba foarte repede culoarea, puneti-le într-un vas cu apa cu 2-3 linguri de suc de lamaie, asa vor ramane proaspete la culoare, pana ce la veti pune în salate, compoturi sau prajituri (...)
Daca ati curatat cartofii și pana sa-i fierbeti s-au inegrit, pentru a-i albi puneti cateva picaturi de otet în apa în care fierb, cartofi devin albi, iar gustul otetului nu se simnte (...)
Nucile pentru creme, glazuri sau umpluturi, nu e bine sa se piseze în piulita pentru ca devin uleioase (...)