Inainte de a utiliza într-un preparat usturoi, este bine sa-l fierbeti 3-4 minute în clocot. Va fi astfel mai bine tolerat, mai usor de digerat.
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Inainte de a utiliza într-un preparat usturoi, este bine sa-l fierbeti 3-4 minute în clocot. Va fi astfel mai bine tolerat, mai usor de digerat.
Pentru a evita “plansul cepei” trebuie curatata sub apa rece sau inghetata inainte de taiere (...)
Deliciosul cornet de inghetata a aparut din intamplare, în 1904, la un targ din St. Louis, SUA, cand un vanzator de inghetata a rugat un vanzator de waffe sa ii pregatesca niste cornete în care sa serveasca clientii (...)
Faina de porumb (malaiul), se incinge la caldura, iar la umezeala se mucegaieste (...)
Friptura de pasare (gaina, rata, curcan) facuta la cuptor devine foarte crocanta daca în timpul friptului se unge mereu cu bere (...)
Ridichile, taiate felii subtiri, se servesc cu smantana (...)
Ficatul de pasare va fi ma fraged , daca il veti presara cu putin zahar pudra inainte de prajire (...)