Pentru a absorbi grasimea în exces din supa, pune în timp ce fierbe supa deasupra o foaie de salata verde ce se scoate dupa ce s-a inmuiat
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru a absorbi grasimea în exces din supa, pune în timp ce fierbe supa deasupra o foaie de salata verde ce se scoate dupa ce s-a inmuiat
Vreti sa va garnisiti cozonacii cu migdale sau nuci Ca sa nu se desprinda, ungeti usor suprafata cozonacului copt cu putina apa, garnitura nu va mai aluneca (...)
Otetul balsamic e stepreparat din vin cu o culoarea inchisa și un gust aromat. Producerea lui este destul de scumpa de aceea și otetul respectiv are un pret ridicat. Chiar daca alegem un otet balsamic mai ieftin trebuie sa vedem daca printre ingrediente se afla și otetul maturat. Putem folosi otetul balsamic pentru salate sau […] (...)
Varza foarte acra se imblanzeste, la gust, daca adaugati la fiert, în mancare, cateva bucatele de cartofi cruzi (...)
Crusta snitelelor și a carnii de pasare gatita pane` devine extrem de delicata și de crocanta daca în compozitia prin care se tavalesc adaugati un varf de cutit de praf de copt (...)
Castravetii raman mai multa vreme proaspeti daca ii varati cu codita în apa, cam un sfert din castravete trebuie sa fie acoperit, apa trebuie schimbata zilnic (...)
Este mai bine sa curatati și spalati legumele numai inainte de preparare, astfel isi pierd toate vitaminele (...)