Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-17439


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


spiral

Daca aveti nevoie doar de albus și vreti ca galbenusul neconsumat sa ramana proaspat și neantarit, procedati în felul urmator: intepati oul la ambele capate cu ajutorul unui ac, suflati prîntr-o gaurica, pana cand tot albusul iese afara prin celalalt orificiu, galbenusul ramas în coaja se pastreaza la frigider zile intregi, proaspat, fara a se intari

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • art

    Bucătărie-16351

    Otetul și sarea ajuta ca ouale sa ramana intregi atunci cand se fierb (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • dog

    Bucătărie-30943

    Deoliciosii cartofii prajiti au fost inventati de George Crum, un indian nativ nordamerican (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fractal

    Bucătărie-19856

    Bananele combat retentia apei în organism, deoarece au un continut ridicat de potasiu, un mineral care activeaza sistemul limfatic și te ajuta sa elimini excesul de apa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • elephant leg

    Bucătărie-24444

    Atunci cand sunt gatite, legumele inghetate în congelator trebuie puse direct în apa clocotita pentru a-si pastra valorile nutritive, nu le dezghetati, deci, inainte de a le prepara (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • candle

    Bucătărie-19617

    Un avocado servit în coaja se mananca cu lingura, iar daca este pe o farfurie, taiat felii, se mananca cu furculita (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • desert

    Bucătărie-22046

    Daca vi se serveste o prajitura cu crema și foetaj (cum ar fi mille feuilles sau cremsnit), este recomandabil sa folositi furculita, nu mana, ca sa impiedicati crema sa curga (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi