Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-17302


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


girls

Pestele ca sa fie mai gustos și sa nu se sfarame la preparare se unge cu zeama de lamaie, apoi se sareaza și se lasa timp de 20-30 min, dupa care se prepara fiert, prajit sau la gratar

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • swirls

    Bucătărie-22036

    Pentru a curata mai rapid nucile trebuie sa le lasati peste noapte în apa indulcita (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • triangles

    Bucătărie-30303

    Cand afara e cald, laptele nu se strica asa de repede, daca la fiert se adauga o lingurita de zahar la 1 litru de lapte (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • myanmar

    Bucătărie-20892

    Cascavalul se pastreaza în frigider pana la 10 zile (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • sky

    Bucătărie-25305

    Este bine sa puneti o lingurita de unt și sare în apa în care fierbeti pastele fainoase, nu se va mai forma spuma, iar pastele nu se vor lipi de vas (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • fractal

    Bucătărie-16953

    Puteti lua masa, în inchisoare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Chimie
  • typewriter

    Bucătărie-26805

    Este mai bine sa spalati legumele și zarzavaturile în apa sarata, în modul acesta, indepartati sigur insectele, ouale și viermii ascunsi în ele și care sunt greu de vazut (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie, Insecte

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi