Se spune ca berea ideala trebuie sa fie rece, amara și sa nu faca mai mult de doua degete de spuma. Dar ce ati spune despre o bere care se mananca intinsa pe paine
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Se spune ca berea ideala trebuie sa fie rece, amara și sa nu faca mai mult de doua degete de spuma. Dar ce ati spune despre o bere care se mananca intinsa pe paine
Cascavalul Danablu din Danemarca este una din cele mai aromate tipuri de branza din lume, realizata tot pe baza de mucegaiuri (...)
Conopida trebuie fiarta putin în apa și abia apoi tavalita în ulei sau unt incins (...)
Calitatea mierii de albine se verifica cu ajutorul unui varf de creion chimic, daca acesta se dizolva și coloreaza mierea, inseamna ca ea este falsificata (...)
Cand laptele se branzeste la fiert, nu-l strecurati, lasati-l catva timp pe aragaz, pana se desprinde branza de zer, strecurati continutul prîntr-un tifon, pe care apoi legati-l de o lingura de lemn, deasupra unui vas, se lasa la scurs, se obtine o branza gustoasa, asemanatoare cu urda (...)
Sosul de la fripturi devine cu mult mai gustos daca puneti în el o felie de mar și mult mai parfumat daca la urma adaugati un fir de praf de cafea (...)
Pentru a taia oul fiert se inmoaie lama cutitului în apa rece și astfel galbenusul nu se va mai faramita (...)