Clatitele devin mai pufoase daca în loc de apa, în aluat se pune apa minerala
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Apă, Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Clatitele devin mai pufoase daca în loc de apa, în aluat se pune apa minerala
Apa este lipicioasă – moleculele de apă sunt atrase de alte suprafețe, chiar și ale altor molecule lichide (...)
Finlanda are 9% din suprafata ocupata cu lacuri (...)
Exista și alte foci ce pot fi intalnite în marile calde (...)
Cel mai secetos desert din lume este Atacama (...)
Daca folositi ceapa calita în tocatura de chiftelute, cand ceapa are culoare aurie, picurati o lingura de apa calda și lasati-o sa fiarba pana cand se evapora (...)
Laptele nu se prinde pe fundul oalei daca inainte de fierbere clatiti vasul cu apa rece sau il ungeti cu unt (...)