In salata de morcovi cruzi se pune o lingura de ulei de masline sau de floarea-soarelui
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Flori Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
In salata de morcovi cruzi se pune o lingura de ulei de masline sau de floarea-soarelui
Pentru ca ardeii sa-si pastreze culoarea și dupa preparare, li se adauga putina zeama de lamaie (...)
Sosul rezultat din tava în care s-a facut friptura se strecoara, se adauga putina apa, bulion (pasta de rosii), eventual putin vin, condimente, se mai lasa sa clocotesca putin, se poate pune și 1 lingura de zahar, pentru un aspect stralucitor (...)
Piureul de cartofi dobandeste un gust excelent daca atunci cand e gata, adaugati în el 2-3 linguri de frisca (...)
Pentru a-si pastra culoarea verde, fasolea pastai și mazarea verde se fierb în vase cu capac, adaugandu-se în apa un varf de cutit de bicarbonat de sodiu (...)
Cascavalul Stilton din Anglia a fost produs pentru prima oara în 1730 de catre Cooper Tornhill (...)
Bulionul de rosii se adauga în mancare numai atunci cand legumele sau carnea sunt aproape fierte, astfel ele se “impietresc” (...)