Inainte de a aseza pe gratar bucati de ficat ori de rinichi de vita, este bine sa le tineti o ora în lapte dulce, nefiert
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Inainte de a aseza pe gratar bucati de ficat ori de rinichi de vita, este bine sa le tineti o ora în lapte dulce, nefiert
Pentru un gust deosebit al marinatei pentru carne reiese dîntr-un amestec de bere bruna sau blonda, sos de soia, sare și piper dupa gust (...)
Pentru a parjii ceva, puneti în tigaie mai intai o jumatate de varf de cutit de sare, uleiul nu va mai sari în stropi pe plita (...)
Pentru a nu se intari, ficatul nu trebuie sarat inainte de a fi prajit (...)
Dolcelatte este un tip de branza, al carei nume se traduce prin “lapte dulce” și vine din Lombardia (...)
Pentru un rasol consistent, e bine puneti carnea în vasul cu apa clocotita (...)
Acidul fosforic este folosit ca acidifiant în unele bauturi (...)