Daca vreti o carne mai frageda și mai gustoasa atunci, inainte de a o gati aceasta se marineaza cu zeama de lamaie
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Daca vreti o carne mai frageda și mai gustoasa atunci, inainte de a o gati aceasta se marineaza cu zeama de lamaie
Mierea de albine zaharisita, pentru a-si reveni complet, se tine pe baia de aburi, dupa care se toarna într-un alt borcan și se acopera cu capac sau celofan (...)
Ouale proaspete se aleg în urmatorul fel: oul proaspat e mai transparent la mijloc decat la capete, daca punem un ou într-un vas cu apa și el cade la fund, e proaspat, daca pluteste e vechi (...)
Uleiul de samburi de struguri este cel mai recomandat pentru prajirea în baie de ulei (...)
Pentru ca mainile sa redevina din nou albe dupa muncile gospodaresti acestea se maseaza cu o pasta preparata dîntr-un cartof fiert amestecat cu o lingurita de glicerina și cu zeama de la o jumatate de lamaie (...)
Ricotta este un termen care tradus inseamna “re-fiert” și se refera la procesul prin care este preparata branza din lapte de vaca (...)
Pentru a obtine o cantitate mai mare de zeama, lamaile trebuie lasate la temperature camerei, iar inainte de a fi stoarse, acestea se vor rula pe o suprafata tare de cateva ori, apasandu-le usor (...)