Pentru impiedicarea cristalizarii sarii se adauga doua degete de boabe de orez crud peste sarea din borcan
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru impiedicarea cristalizarii sarii se adauga doua degete de boabe de orez crud peste sarea din borcan
Coriandrul provine din India și Sri Lanka , se foloseste la fripturi și vanat (...)
Inainte de a pregati aluatul cu drojdie, puneti o bucatica într-un phar cu apa fierbinte, daca drojdia pluteste, aluatul va dospi, daca se duce la fund, nu mai are putere (...)
Orezul nu mai este atacat d gargarite, daca în cutia în care este tinut se pun cativa catei de usturoi necuratati (...)
In ultima apa în care spalati ciupercile puneti 2 linguri de zeama de lamaie, ele vor ramane albe, frumoase, iar mancarea va dobandi un gust deosebit (...)
Porumbul proaspat pentru a-si pastra culoarea și a nu se intarii trebuie fiert în apa cu putin zahar și unt iar la finalul fierberii se adauga o lingurita de zeama de lamaie (...)
Galustile de gris din supa devin mai pufoase și mai gustoase daca se pune în compozitie putin praf de copt (...)