Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-16188


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


sunset

Migdalele pot fi usor decojite daca au fost fierte mai intai aproximativ 5 minute și apoi racite în apa

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • typewriter

    Bucătărie-24775

    Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect de argint ce se pune în apa în care fieb ciupercile și care, în cazul ciupercilor otravitoare, se inegreste, fie cu patrunjel verde, care se ingalbeneste în prezenta otravii, sau cu jumatate de ceapa care se albastreste, se invineteste sau se innegreste în caz ca ciupercile […] (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie, Chimie
  • lights

    Bucătărie-17972

    Legumele spalate și taiate marunt pentru salate nu se tin mult timp nefolosite, deoarece isi pierd din vitamine și prospetime (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • still life

    Bucătărie-17088

    Inventia pentru pizza asa cum o stim noi ii apartine unui italian pe nume Raffaele Esposito, care a inventat pizza în 1889, în Napoli, cu ocazia vizitei regelui Umberto I și a reginei Margherita (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hooded man

    Bucătărie-28379

    Carnea de porc se fragezeste cu o 1 lingurita condimente, 1 lingurita de cimbru, 1 lingurita suc de usturoi, 2 lingurite de mustar, 200 ml de vin alb, 1 pahar de ulei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • still life

    Bucătărie-29848

    Pestele prajit va fi foarte gustos daca inainte de a-l da prin faina și a-l praji este tinut 5-10 minute în lapte (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fog

    Bucătărie-21177

    Legumele verzi se fierb intodeauna în apa sarata care a dat 2-3 clocote, în timpul fierberii, vasul trebuie sa ramana acoperit, e o conditie obligatorie pentru ca legumele sa ramana verzi la culoare și sa-si pastreze gustul nealterat (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi